Fókuszban a megoldás

Az IFocus webfejlesztésre szakosodott szolgáltató cég. Bár egy a sok ezer közül, mégis hiszünk abban, hogy szakmai felkészültségünkkel, kreativitásunkkal, igényesen kivitelezett munkáinkkal és hozzáállásunkkal kiemelkedünk.

Minden megbízás, feladat, projekt egyben kihívás is: megtalálni a megfelelő megoldást. Megismerni, gondolkodni, alkotni. Mindeközben fókuszban tartani az ügyfél igényeit, céljait, pénzügyi lehetőségeit. Nem csupán elvégezni a feladatot, hanem tanácsot adni és a leghatékonyabb megoldást alkalmazni. 

Csapat

Fejlesztői csapatunk összeállításakor alapvetően azt vettük figyelembe, hogy az egyes specifikus részfeladatokhoz arra specializálódott kollégáink legyenek: projektvezető, grafikus, sitebuilder és fejlesztő. Minden projektnek meg van a saját életútja a tervezéstől egészen az átadásig, ez idő alatt pedig a csapatnak együtt kell gondolkodnia, dolgoznia, lélegeznie.

"Jó munkához idő kell, tartja a közmondás. A rosszhoz még több, mert ki kell javítani." 

Küldetés

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinkkel és partnereinkkel hosszú távú, kölcsönösen korrekt üzleti kapcsolatot építsünk ki és tartsunk fent. Elsősorban megoldásokat javasolunk és nem robotszerű munkát végzünk. Folyamatosan követjük a trendeket és hiszünk abban, hogy egy rendszer csak akkor lehet sikeres, ha a fejlesztési munkát megfelelő előkészítés és tervezés előzi meg; sok esetben akár a programozói vagy grafikai munka többszöröse.